Banner bg Banner bg Banner bg

Naše iskustvo i ekspertiza u službi vašeg uspeha

Osnovni preduslov za uspešno funkcionisanje svake mreže leži u njenoj stabilnosti odnosno pouzdanosti. Koristeći svoje dugogodišnje iskustvo, najsavremeniju opremu vrhunskih svetskih proizvođača i ekspertizu građenu kroz partnerstvo sa više stotina klijenata mi ćemo vam pomoći da dostignete i održite superiorne performanse mreže.

kontakt
O nama

Partner na koga možete da računate

Najbolja potvrda ozbiljnog i odgovornog načina poslovanja je dugotrajnost. Ibis Instrumnets posluje preko 25 godina predstavljajući najznačajnije svetske proizvođače merne opreme i nudeći sveobuhvatnu podršku svojim klijentima na koje gledamo ka na partnere. Kako bismo svim našim klijentima u celom regionu bili blizu i uvek na raspolaganju, osim u Beogradu, osnovali smo predstavništva i u Banja Luci, Skoplju i Ljubljani.
više o nama
proizvodi

Pouzdanost je naš prioritet

Naš zadatak je da pružimo podršku Vašoj kompaniji obezbeđujući najbolja rešenja za merenje, testiranje i monitoring telekomunikacionih sistema. U našoj ponudi nalazi se oprema najpriznatijih svetskih proizvođača koja će Vam pomoći da dosegnete superiorne performanse mreže.

Rešenja

Telekomunikaciona rešenja kao komparativna prednost

U fokusu našeg poslovanja nalaze se telekomunikacije, bilo da se radi o unapređenju izvornog Telco segmenta ili primeni telekomunikacionih rešenja u drugim industrijama. Koristeći telekomunikaciona rešenja mi pomažemo klijentima da deluju proaktivno i odgovore na izazove pre nego što se oni i dogode.

Servisi

Održavanje i edukacija su osnova razvoja

Naš partnerski odnos sa klijentima podrazumeva mnogo više od same prodaje uređaja. Da bi sve funkcionisalo kako treba i da biste mogli da računate na pravu podršku, uz lokalni servis zadužen za održavanje uređaja i opreme na raspolaganju imate svu našu ekpertizu koja će Vam pomoći oko pravilnog korišćenja novih uređaja i otkrivanja dodatnih funkcionalnosti uređaje koje već koristite.
naše usluge
Banner bg Banner bg Banner bg
Podrška

Tim eksperata uvek Vama na raspolaganju

Mi smo tu da Vam pružimo aktivnu podršku u domenu koji pokrivamo kako biste Vi mogli da se usredsredite na razvoj svog primarnog poslovanja. U svakom momentu na raspolaganju Vam je naš posvećen tim kao i višedecenijsko iskustvo i ekspertiza građeni kroz uspešne poslove sa više stotina klijenata.

pročitajte više
6
različitih tržišta
33+
partnera
178+
zadovoljnih klijenata
25+
godina na tržištu
100+
zaposlenih
Home statistics bg
6
različitih tržišta
Home statistics bg
33+
partnera
Home statistics bg
178+
zadovoljnih klijenata
Home statistics bg
25+
godina na tržištu
Home statistics bg
100+
zaposlenih
Partneri

Kompanije sa kojima sarađujemo

Partneri
This site is registered on wpml.org as a development site.